About me

Kuvien keppihevosten takana olen minä, Nea. Olen 26-vuotias seinäjokelaissyntyinen, nykyisin helsinkiläinen yliopisto-opiskelija, joka on viihtynyt jo yli 14-vuotta keppihevosten parissa.

Keppihevosharrastukseni alkoi vuonna 2007-ollessani 10-vuotias. Tuolloin perustin yhdessä ystävien kanssa keppihevostallin nimeltä Kuunvarjo. Muistan ensimmäiset kesät, jotka kuluivat aamusta iltaan ratsastaen ja hoitaen äidin sukkahousuista tehdyillä keppihevosilla. Lempparihommaani oli ehdottomasti unelmatallin luominen mieluisaa hevoslaumaa kooten ja varastoa talliksi sisustaen. Tallin pitäminen ja ratsastaminen jäi iän myötä kuvioista pois, mutta rakkaus ihanaan yhteisöön ja käsityöintoiluun jäi.

Nykyisin harrastukseni on myös työni, sillä keppihevosten myötä minusta on tullut yrittäjä. Luovuus liittyy myös olennaisesti tulevaan ammattiini, sillä opiskelen Aalto-yliopistossa maisema-arkkitehdiksi. Luennot kuluvat ommellen ja askartelen keppihevosia myös vapaa-ajallani.

Olen saanut vuosien varrella paljon kavereita keppihevosyhteisöstä ja tykkäänkin yleisesti olla mukana keppariyhteisön toiminnassa. Olen ollut kaksi vuotta mukana Keppihevosten suomenmestaruuskisojen järjestelyssä pääjärjestäjänä.